Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad poleca się przepyszna zupka pieczarkowa, chcecie przepis więc zapraszam na blog Kuchnia domowa Agi
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31268
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14371
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1377
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31268
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14371
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1377
Składniki
Wlać 1,5 litra wody dodać dowolne mięso oraz warzywa i przyprawę uniwersalną, gotować do jego miękkości, następnie wyjąć ugotowane mięso i dodać ziemniaki pokrojone w kostkę a gdy będą miękkie wsypać makaron gotując z nim na wolnym ogniu podsmażyć pieczarki na maśle
Jak już makaron napęczniał odpowiednio wtedy dodać podsmażone pieczarki oraz oczyszczone z kości mięso a także ziela i liść, chwilę pogotować
Jak już pieczarki są miękkie dodać świeżą natkę pietruszki a po chwili przygotowaną w trakcie wolnego gotowania śmietanę z cukrem i przecierem pomidorowym, szybko zamieszać, zagotować, zdjąć z ognia i wsypać suszona natkę pietruszki