Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś na obiad poleca się przepyszna zupka pieczarkowa, chcecie przepis więc zapraszam na blog Kuchnia domowa Agi
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5682
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8898
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7963
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5462
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5682
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8898
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7963
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5462
Składniki
Wlać 1,5 litra wody dodać dowolne mięso oraz warzywa i przyprawę uniwersalną, gotować do jego miękkości, następnie wyjąć ugotowane mięso i dodać ziemniaki pokrojone w kostkę a gdy będą miękkie wsypać makaron gotując z nim na wolnym ogniu podsmażyć pieczarki na maśle
Jak już makaron napęczniał odpowiednio wtedy dodać podsmażone pieczarki oraz oczyszczone z kości mięso a także ziela i liść, chwilę pogotować
Jak już pieczarki są miękkie dodać świeżą natkę pietruszki a po chwili przygotowaną w trakcie wolnego gotowania śmietanę z cukrem i przecierem pomidorowym, szybko zamieszać, zagotować, zdjąć z ognia i wsypać suszona natkę pietruszki