Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1054
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1002
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12900
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1054
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1002
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12900
Składniki
Zioła namoczyłem w wodzie ,osączyłem. Boczek pokroiłem na kawałki ,wysmażyłem w rondlu ,dodałem posiekane cebule ,smażyłem aż stały się lekko brązowe. Do rondla wrzuciłem pokrojone w kostkę tosty ,mieszałem tak aby pokryły się tłuszczem i cebulą. Rondel wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do temperatury 175 stopni C na 15 min. Składniki rondla przełożyłem do garnka ,zalałem bulionem i dodałem zioła. Gotowałem na małym ogniu przez godzinę ,przyprawiłem do smaku solą i pieprzem.