Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1183
Dzisiaj prosta pieczeń wieprzowa pieczona na patelni. Pieczeń bardzo miękka i...
Odsłon: 93
Wszyscy uwielbiają pierogi. Wykorzystałam mięso wołowe z rosołu i świeże podg...
Odsłon: 3334
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1183
Składniki
Zioła namoczyłem w wodzie ,osączyłem. Boczek pokroiłem na kawałki ,wysmażyłem w rondlu ,dodałem posiekane cebule ,smażyłem aż stały się lekko brązowe. Do rondla wrzuciłem pokrojone w kostkę tosty ,mieszałem tak aby pokryły się tłuszczem i cebulą. Rondel wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do temperatury 175 stopni C na 15 min. Składniki rondla przełożyłem do garnka ,zalałem bulionem i dodałem zioła. Gotowałem na małym ogniu przez godzinę ,przyprawiłem do smaku solą i pieprzem.