Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8134
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2771
Polecam.
Odsłon: 1356
Polecam.
Odsłon: 406
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8134
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2771
Polecam.
Odsłon: 1356
Polecam.
Odsłon: 406
Składniki
Zioła namoczyłem w wodzie ,osączyłem. Boczek pokroiłem na kawałki ,wysmażyłem w rondlu ,dodałem posiekane cebule ,smażyłem aż stały się lekko brązowe. Do rondla wrzuciłem pokrojone w kostkę tosty ,mieszałem tak aby pokryły się tłuszczem i cebulą. Rondel wstawiłem do piekarnika rozgrzanego do temperatury 175 stopni C na 15 min. Składniki rondla przełożyłem do garnka ,zalałem bulionem i dodałem zioła. Gotowałem na małym ogniu przez godzinę ,przyprawiłem do smaku solą i pieprzem.