Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przesmażony koncentrat na maśle z dodatkiem czosnku-zmienia smak tej zupy na dużo lepszą. Gorąco poecam.
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 899
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7823
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 183
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 172
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 899
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7823
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 183
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 172
Składniki
Wcześniej ugotować ulubiony makaron. Z bulionu łyżką cedzakową wybrać warzywa (chyba, że lubimy, więc pozostawić). Na patelni roztopić masło, dodać koncentrat. Smażyć na wolnym ogniu aż zgęstnieje do konsystencji pasty. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek .Całość smażyć 2 minuty. Wlać kilka łyżek zupy, dokładnie rozmieszać i wlać do garnka. Doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą, pieprzem, cukrem i majerankiem. Połączyć z wcześniej ugotowanym makaronem. Udekorować kleksem kwaśnej, gęstej śmietany i świeżymi listkami pomidorów.