Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem pokusiliśmy się o wzbogacenie pomidorowej o ciecierzycę i pieczarki. Wyszło smacznie.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 684
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 92
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 684
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 92
Składniki
Pietruszkę i seler obieramy i kroimy w drobną kostkę ,por w talarki. Marchew obieramy ,kroimy w talarki. Warzywa zalewamy bulionem ,dodajemy pomidory wraz z zalewą ,koncentrat pomidorowy ,pokrojone w talarki pieczarki. Gotujemy do miękkości warzyw. Pod koniec gotowania dodajemy osączoną ciecierzycę ,gotujemy jeszcze 10 min. Do smaku doprawiamy cukrem ,solą i pieprzem.