Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem pokusiliśmy się o wzbogacenie pomidorowej o ciecierzycę i pieczarki. Wyszło smacznie.
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 48
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 2731
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6745
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 48
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 2731
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6745
Składniki
Pietruszkę i seler obieramy i kroimy w drobną kostkę ,por w talarki. Marchew obieramy ,kroimy w talarki. Warzywa zalewamy bulionem ,dodajemy pomidory wraz z zalewą ,koncentrat pomidorowy ,pokrojone w talarki pieczarki. Gotujemy do miękkości warzyw. Pod koniec gotowania dodajemy osączoną ciecierzycę ,gotujemy jeszcze 10 min. Do smaku doprawiamy cukrem ,solą i pieprzem.