Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
1 porcja zawiera ok 234kcal
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Składniki
Cebulę posiekaj, łodygi selera pokrój na plasterki. smaż w garnku na rozgrzanej oliwie ok 10 minut. dodaj kmin, przesmaż. Wlej do garnka bulion i wsyp osączoną cieciorkę. gotuj 10 minut Wlej passatem i gotuj 5 minut. Na koniec dodaj skórkę otartą z połowy cytryny i dopraw. Podawaj z połówkami pomidorków