Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorowa na pysznym bulionie z makaronem udon i fetą. Udon – rodzaj grubego, miękkiego japońskiego makaronu zrobionego z mąki pszennej.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2379
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 122
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 217
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2379
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 122
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 217
Składniki
Bulion zagotować z bazylią i natką pietruszki. Koncentrat pomidorowy wymieszać z mąką, dodać kilka łyżek gorącego bulionu. Dobrze wymieszać i przelać do bulionu. Doprawić cukrem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Gotować kilka minut. Podawać z makaronem udon i pokruszoną fetą.