Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorowa na pysznym bulionie z makaronem udon i fetą. Udon – rodzaj grubego, miękkiego japońskiego makaronu zrobionego z mąki pszennej.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1040
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1230
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12590
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1040
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1230
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12590
Składniki
Bulion zagotować z bazylią i natką pietruszki. Koncentrat pomidorowy wymieszać z mąką, dodać kilka łyżek gorącego bulionu. Dobrze wymieszać i przelać do bulionu. Doprawić cukrem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Gotować kilka minut. Podawać z makaronem udon i pokruszoną fetą.