Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorowa na pysznym bulionie z makaronem udon i fetą. Udon – rodzaj grubego, miękkiego japońskiego makaronu zrobionego z mąki pszennej.
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1308
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 244
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 35
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1308
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 244
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 42
Mini szarlotki w słoiczkach.
Odsłon: 35
Składniki
Bulion zagotować z bazylią i natką pietruszki. Koncentrat pomidorowy wymieszać z mąką, dodać kilka łyżek gorącego bulionu. Dobrze wymieszać i przelać do bulionu. Doprawić cukrem, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Gotować kilka minut. Podawać z makaronem udon i pokruszoną fetą.