Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidorowa, nie tylko po niedzielnym rosole jest pyszna.
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 10
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 63
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 28
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 17
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 10
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 63
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Idealnie spraw...
Odsłon: 28
Składniki
Żołądki oczyszczamy, kroimy w paski. Zalewamy wodą, solimy i dodajemy liście oraz ziele angielskie (1,5 l), gotujemy przez 60 min. Marchew, pietruszkę, seler kroimy w kostkę, dodajemy do wywaru razem z oczyszczonymi i pokrojonymi pieczarkami. Po chwili wlewamy passatę, wrzucamy pokrojone pomidory. Gotujemy dalej, przez następne 45 min. Do smaku doprawiamy cukrem, solą i pieprzem. Zupę podajemy z ulubionym makaronem i posiekaną natką pietruszki.