Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna , najsmaczniejsza pomidorowa na żeberkach
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 138
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 233
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2168
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 138
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 233
Składniki
Do garnka wlewamy wodę ,wkładamy żeberka .liść laurowy ,ziele angielskie i gotujemy wywar (wywar gdy się wygotuje trzeba go uzupełnić do podanej obiętości ) w połowie gotowania wrzucamy warzywa i sypiemy ryż.Gotujemy aż ryż będzie miękki (20 minut)dodajemy koncentrat i wszystkie przyprawy Zupy nie zagęszczamy (ryż gotując w wywarze czyni zupę wystarczająco gęstą )można ,dodać śmietany ale to już według uznania