Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 85
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 174
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1246
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 85
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 174
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1246
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 495
Składniki
Ziemniaki obrać, pokroić na kawałki. Cebulę pokroić w kostkę a por w plastry.
W garnku rozgrzać olej, dodać cebulę, por i ziemniaki. Smażyć 4-5 minut, następnie zalać bulionem, doprawić solą i pieprzem, gotować do miękkości ziemniaków.
Zupę zblendować, zaprawić śmietaną. Można do zupy dodać podsmażony wędzony boczek, będzie jeszcze smaczniejsza.