Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupka syta,szybka i bardzo smaczna,bez dużego wysiłku:) Serdecznie polecam:)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16444
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11959
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16444
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5283
Składniki
Pokrojonego pora w krążki zeszklić na łyżce masła lub innego tłuszczu( jaki lubicie) Zlać wodą lub bulionem ja robiłam w wersji light,dodać pokrojoną w kostkę marchew,seler naciowy,lubczyk suszony, ziemniaki i schab . Gotować do miękkości ziemniaków. Kapustę ugotować osobno około 20min. ,dodać wraz z wodą do zupy. Zrobić na łyżce masła i mąki zasmażkę,dodać do zupy ,zagotować i doprawić do końcowego smaku. Smacznego życzę!