Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolor zupy powstaje z gotowanych grzybów i razem ze i szczawiem, kwasem z ogórków dający jej charakterystyczny żółtawy kolor. Super połączenie, od grzybów nieodłącznie kojarzących się z jesienią razem z wiosennym szczawiem.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113057
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 436
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 780
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Ugotować żeberka razem z drobno pokrojonymi grzybami. Kapustę poszatkować i posolić odstawić gdy zmięknie odcisnąć z wody. Obraną cebulę podsmażyć. Kapustę jarzyny i cebulę dodać do wywaru i gotować gdy są miekkie dodać szczaw. Dosolić i popieprzyć do smaku i dolać kwasu ogórkowego. Gotować jeszcze parę minut.
Na końcu doprawić śmietaną rozmieszaną z mąką. Zagotować.