Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolor zupy powstaje z gotowanych grzybów i razem ze i szczawiem, kwasem z ogórków dający jej charakterystyczny żółtawy kolor. Super połączenie, od grzybów nieodłącznie kojarzących się z jesienią razem z wiosennym szczawiem.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 830
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1945
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 830
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1945
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 438
Składniki
Ugotować żeberka razem z drobno pokrojonymi grzybami. Kapustę poszatkować i posolić odstawić gdy zmięknie odcisnąć z wody. Obraną cebulę podsmażyć. Kapustę jarzyny i cebulę dodać do wywaru i gotować gdy są miekkie dodać szczaw. Dosolić i popieprzyć do smaku i dolać kwasu ogórkowego. Gotować jeszcze parę minut.
Na końcu doprawić śmietaną rozmieszaną z mąką. Zagotować.