Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 53
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Składniki
Filety pokroić w kostkę, posolić, skropić sokiem z cytryny, odstawić. Czosnek zmiażdżyć, cebulę pokroić w półplasterki. Marchew, pietruszkę, seler pokroić w słupki, seler naciowy w plasterki, paprykę w paski.
Na oleju podsmażyć czosnek i cebulę, dodać pokrojone warzywa, wlać bulion warzywny i dusić ok 20 min, dodać czerwoną fasolę, pomidory z puszki (kartonu), filety i gotować do miękkości ryby. Doprawić do smaku solą, pieprzem, oregano. Smacznego.