Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1447
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 498
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1447
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 498
Składniki
Filety pokroić w kostkę, posolić, skropić sokiem z cytryny, odstawić. Czosnek zmiażdżyć, cebulę pokroić w półplasterki. Marchew, pietruszkę, seler pokroić w słupki, seler naciowy w plasterki, paprykę w paski.
Na oleju podsmażyć czosnek i cebulę, dodać pokrojone warzywa, wlać bulion warzywny i dusić ok 20 min, dodać czerwoną fasolę, pomidory z puszki (kartonu), filety i gotować do miękkości ryby. Doprawić do smaku solą, pieprzem, oregano. Smacznego.