Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 176
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 510
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 176
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 510
Składniki
Filety pokroić w kostkę, posolić, skropić sokiem z cytryny, odstawić. Czosnek zmiażdżyć, cebulę pokroić w półplasterki. Marchew, pietruszkę, seler pokroić w słupki, seler naciowy w plasterki, paprykę w paski.
Na oleju podsmażyć czosnek i cebulę, dodać pokrojone warzywa, wlać bulion warzywny i dusić ok 20 min, dodać czerwoną fasolę, pomidory z puszki (kartonu), filety i gotować do miękkości ryby. Doprawić do smaku solą, pieprzem, oregano. Smacznego.