Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Składniki
Wyfiletuj ryby. Rybę skrop sokiem z cytryny. Oprósz solą. Warzywa zalej 2 l wody i zagotuj.
Dodaj przyprawy i trochę skórki z cytryny, gotuj 15 minut. Włóż rybę,gotuj 15 minut, wyjmij rybę.
Do wywaru włóż filety, gotuj 15 minut,wyjmij, ostudź.
Filety oczyść z ości i skóry. Rozdrobnij widelcem, dodaj namoczoną bułkę, jajko i posiekaną natkę. Wyrób, przypraw.
Z rybnej masy formuj pulpeciki, włóż je do gorącego wywaru i gotuj 5 minut. Dopraw zupę.