Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i prosta w przyrządzeniu. Smakuje wyśmienicie z wszelkiego rodzaju zielonymi warzywami. Polecam!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11156
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1194
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11718
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1247
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11156
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1194
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11718
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1247
Składniki
Pory oczyść, pokrój w talarki. Zeszklij na maśle. Zalej bulionem, gotuj 10 minut. Następnie dodaj starty żółty ser, śmietankę, oraz pokrojony serek topiony. Całość zmiksuj na gładko. Ponownie zagotuj. Zupę dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Chleb pokrój w drobną kosteczkę. Zrumień na oleju. Grzankami posyp zupę.