Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i prosta w przyrządzeniu. Smakuje wyśmienicie z wszelkiego rodzaju zielonymi warzywami. Polecam!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 112
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Pory oczyść, pokrój w talarki. Zeszklij na maśle. Zalej bulionem, gotuj 10 minut. Następnie dodaj starty żółty ser, śmietankę, oraz pokrojony serek topiony. Całość zmiksuj na gładko. Ponownie zagotuj. Zupę dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Chleb pokrój w drobną kosteczkę. Zrumień na oleju. Grzankami posyp zupę.