Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka i prosta w przyrządzeniu. Smakuje wyśmienicie z wszelkiego rodzaju zielonymi warzywami. Polecam!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336698
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4078
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423211
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2628
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336698
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4078
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423211
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2628
Składniki
Pory oczyść, pokrój w talarki. Zeszklij na maśle. Zalej bulionem, gotuj 10 minut. Następnie dodaj starty żółty ser, śmietankę, oraz pokrojony serek topiony. Całość zmiksuj na gładko. Ponownie zagotuj. Zupę dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatołową. Chleb pokrój w drobną kosteczkę. Zrumień na oleju. Grzankami posyp zupę.