Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspomaga trawienie i wspaniale działa na dolegliwości ze strony przewodu pokarmowego.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 560
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1343
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 560
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1343
Składniki
Wykonanie: Ziarenka siemienia lnianego zalać wodą i gotować około 2 godzin na wolnym ogniu z dodatkiem posiekanej cebuli. Następnie rozprowadzić wrzącym mlekiem, przyprawić do smaku i podawać z grzankami lub kaszą gryczaną.