Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborna i delikatna zupa na obiad.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19283
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1704
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232151
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19283
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13051
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1704
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232151
Składniki
Wykonanie: Śliwki umyć, wydrylować i zmiksować. Wodę zagotować z cukrem, dodać śliwki, zaciągnąć mąką ziemniaczaną rozpuszczoną w odrobinie wody. Zagotować, przyprawić do smaku sokiem z cytryny, wymieszać ze śmietaną i podawać na zimno.