Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to taka solidna zupa, z warzywami, jajkiem i mięsem
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Składniki
1. mięso umyć, zalać zimną wodą, gotować na małym ogniu, 2. ziemniaki i pozostałe warzywa obrać, pokroić w kostkę, dodać do wywaru gdy mięso będzie na pół ugotowane, posolić, gotować do miękkości, dodać szczaw, zagotować a następnie wlać śmietanę wymieszaną z kilkoma łyżkami gorącej zupy, doprawić do smaku, podawać z jajkami ugotowanymi na miękko, smacznego