Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to taka solidna zupa, z warzywami, jajkiem i mięsem
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5771
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9587
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 275
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5771
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9587
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 275
Składniki
1. mięso umyć, zalać zimną wodą, gotować na małym ogniu, 2. ziemniaki i pozostałe warzywa obrać, pokroić w kostkę, dodać do wywaru gdy mięso będzie na pół ugotowane, posolić, gotować do miękkości, dodać szczaw, zagotować a następnie wlać śmietanę wymieszaną z kilkoma łyżkami gorącej zupy, doprawić do smaku, podawać z jajkami ugotowanymi na miękko, smacznego