Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu pyszna kwaskowa zupa :)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7861
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 288
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3091
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 590
Składniki
do bulionu scieramy na tartce obrana marchew i seler wrzucamy ziele angielskie wegete i pieprz gotujemy az warzywa zmiekna
w rondelku rozpuszcamy maslo dajemy wczesniej umyty i pokrojony na mniejsze kawalki szczaw chwilke go dusimy i przekladamy do wywaru gdy sie wszystko ponownie zagotuje zozklucamy jajko z odrobina wody i pomalutku wlewamy do zupy .na koniec zabielamy smietanka mozna rowniez zagescic zupe odrobina maki pszennej