Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
poprostu pyszna kwaskowa zupa :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414431
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2299
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414431
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2299
Składniki
do bulionu scieramy na tartce obrana marchew i seler wrzucamy ziele angielskie wegete i pieprz gotujemy az warzywa zmiekna
w rondelku rozpuszcamy maslo dajemy wczesniej umyty i pokrojony na mniejsze kawalki szczaw chwilke go dusimy i przekladamy do wywaru gdy sie wszystko ponownie zagotuje zozklucamy jajko z odrobina wody i pomalutku wlewamy do zupy .na koniec zabielamy smietanka mozna rowniez zagescic zupe odrobina maki pszennej