Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2681
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3018
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2681
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3018
Składniki
w garnku zagotowujemy wodę, dodajemy skrzydełka; solimy. Gotujemy. Skrzydełka wyjmujemy; oddzielamy mięso i wrzucamy do zupy
Gotujemy około 10 minut, następnie dodajemy obrane ,umyte i pokrojone ziemniaki oraz starte na dużych oczkach warzywa. Gotujemy około 10 minut
Szpinak, dodajemy nierozmrożony do zupy, gorący wywar nam go doskonale rozmrozi. Ja miałam świeży szpinak więc najpierw go blanszowałam a następnie rozdrobniłam blenderem.
Zagotowujemy całość. Cebule obieramy ,drobno siekamy i podsmażamy na maśle na złoty kolor; dodajemy czosnek. Wlewamy do zupy Zupę doprawiamy do smaku sola, pieprzem i zaprawiamy śmietana. Rozlewamy na talerze i wykładamy jajka