Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa szpinakowa"
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 117
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 117
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Szpinak pokrój, przełóż do garnka i zalej szklanką wody. Podduś. Wlej śmietanę i zagotuj zupę.
Dopraw solą, pieprzem, wegetą, dodaj przetarte ząbki czosnku i gotuj jeszcze przez chwilę.
Na patelni podgrzej olej i podsmaż plasterki boczku, aż staną się chrupkie. Rozlej zupę na talerze, udekoruj boczkiem i ziołami.Źródło: Na żywo