Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję zupę nieco inną w wyglądzie i smaku niż tradycyjna pomidorowa, jarzynowa czy ogórkowa. Jest bardzo smaczna. Jednak pod wpływem marchewki i przypraw straciła swój zielony kolor. A może to i dobrze?
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 80
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 80
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 208
Składniki
Na oleju zeszklić pokrojoną cebulę, papryczkę chilli i czosnek. Do garnka wlać 2,5 - 3 l wody. Przełożyć do wody zeszklone warzywa, szpinak, startą na grubych oczkach marchewkę i pokrojoną natkę pietruszki. Dodać przyprawy. Gdy woda zacznie się gotować wsypać ryż. Teraz już gotować do miękkości ryżu jakieś 30-40 minut. To wszystko.