Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w przygotowaniu zupa owocowa, która nie wymaga gotowania. Idealny przepis na letni upalny dzień. Tylko kilka składników.
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 470
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 201
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 119
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 171
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Z truskawek usuwamy szypułki.
Garść owoców kroimy w kosteczkę, pozostałe truskawki blendujemy wraz z cynamonem i słodzikiem.
Do zblendowanych owoców dodajemy maślankę. Dokładnie mieszamy. Gotową zupę schładzamy w lodówce przez kilka godzin.
Porcję zupy podajemy z ugotowanym cienkim makaronem. Talerz dekorujemy pokrojonymi truskawkami i płatkami migdałowymi. Smacznego!