Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta w przygotowaniu zupa owocowa, która nie wymaga gotowania. Idealny przepis na letni upalny dzień. Tylko kilka składników.
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23141
Pieczona pierś gęsia z sosem czereśniowym i surówką z czerwonej kapusty.
Odsłon: 2200
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 958
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 23141
Składniki
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu.
Z truskawek usuwamy szypułki.
Garść owoców kroimy w kosteczkę, pozostałe truskawki blendujemy wraz z cynamonem i słodzikiem.
Do zblendowanych owoców dodajemy maślankę. Dokładnie mieszamy. Gotową zupę schładzamy w lodówce przez kilka godzin.
Porcję zupy podajemy z ugotowanym cienkim makaronem. Talerz dekorujemy pokrojonymi truskawkami i płatkami migdałowymi. Smacznego!