Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, można nawet zaryzykować stwierdzenie- dietetyczna. :))
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12222
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1373
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12937
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4969
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12222
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1373
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12937
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 4969
Składniki
Cebulę zeszklić na oliwie z oliwek, dodać czosnek (drobna kosteczka), papryki (kostka) i pora pokrojonego na talarki. Wszystko smażyć przez chwilę. Następnie wlać 1.5 litra wody, doprowadzić do wrzenia. Dodać utartego selera i kukurydzę. Zupę gotować około 10 minut. W tym czasie dodać jeszcze kostkę rosołową, przecier pomidorowy i całość przyprawić do smaku. Przy podaniu posypać świeżym koperkiem lub natką pietruszki. Smacznego.