Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, można nawet zaryzykować stwierdzenie- dietetyczna. :))
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 646
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1364
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1263
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 646
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1364
Składniki
Cebulę zeszklić na oliwie z oliwek, dodać czosnek (drobna kosteczka), papryki (kostka) i pora pokrojonego na talarki. Wszystko smażyć przez chwilę. Następnie wlać 1.5 litra wody, doprowadzić do wrzenia. Dodać utartego selera i kukurydzę. Zupę gotować około 10 minut. W tym czasie dodać jeszcze kostkę rosołową, przecier pomidorowy i całość przyprawić do smaku. Przy podaniu posypać świeżym koperkiem lub natką pietruszki. Smacznego.