Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, można nawet zaryzykować stwierdzenie- dietetyczna. :))
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 18570
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9512
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2074
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4078
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 681
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 345
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 18570
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9512
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2074
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4078
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 681
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 345
Składniki
Cebulę zeszklić na oliwie z oliwek, dodać czosnek (drobna kosteczka), papryki (kostka) i pora pokrojonego na talarki. Wszystko smażyć przez chwilę. Następnie wlać 1.5 litra wody, doprowadzić do wrzenia. Dodać utartego selera i kukurydzę. Zupę gotować około 10 minut. W tym czasie dodać jeszcze kostkę rosołową, przecier pomidorowy i całość przyprawić do smaku. Przy podaniu posypać świeżym koperkiem lub natką pietruszki. Smacznego.