Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa warzywna z pieczarkami i topionym serkiem jest smaczna, sycąca i bardzo szybka do przygotowania.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14295
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19431
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13121
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1770
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14295
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19431
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13121
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1770
Składniki
Obrane ziemniaki pokroić w kostkę, wsypać do garnka, zalać gorącym wywarem z kurczaka, dodać odrobinę soli, liść laurowy i gotować 10 minut.
Marchewkę i pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce w słupki. Oczyszczony por pokroić w pół krążki. Następnie do ziemniaków dodać przygotowane warzywa i gotować do miękkości.
10 minut przed końcem gotowania wsypać posiekane pieczarki.Pod koniec połączyć z topionym serkiem, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym lub przyprawą do zup w płynie. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.