Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa warzywna z pieczarkami i topionym serkiem jest smaczna, sycąca i bardzo szybka do przygotowania.
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 67
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 13
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 247
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4077
Przepis jest dedykowany wszystkim, którzy dbają o zdrowie, sylwetkę lub upraw...
Odsłon: 67
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 13
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 247
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 4077
Składniki
Obrane ziemniaki pokroić w kostkę, wsypać do garnka, zalać gorącym wywarem z kurczaka, dodać odrobinę soli, liść laurowy i gotować 10 minut.
Marchewkę i pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce w słupki. Oczyszczony por pokroić w pół krążki. Następnie do ziemniaków dodać przygotowane warzywa i gotować do miękkości.
10 minut przed końcem gotowania wsypać posiekane pieczarki.Pod koniec połączyć z topionym serkiem, doprawić do smaku solą, pieprzem i sosem sojowym lub przyprawą do zup w płynie. Przed podaniem posypać posiekaną natką pietruszki.