Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W smaku ma delikatnie wyczuwalne buraczki, ale jest też kwaskowata jak zupa ogórkowa. Lekko podgrzana nadaje się na ciepłe słoneczne dni tak samo jak chłodnik.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2310
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1334
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2310
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1334
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę, a czosnek w cienkie plasterki. W garnku z grubym dnem roztopić masło i zeszklić w nim cebulę z czosnkiem. Wszystko zalać bulionem. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki. Dodać oczyszczoną i pokrojoną botwinkę. Gotować aż ziemniaki zmiękną. Dodać sok z cytryny. Śmietanę zahartować i dodać do zupy. Doprawić do smaku solą i pieprzem.