Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochani, musimy pozbywać się tego, co w zamrażarce zalega. Tak było z wędliną, którą sami popełniliśmy. Zapraszamy na degustację „Własnych popełnień ;)” Zawsze warto eksperymentować.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1604
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2538
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1914
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1604
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2538
Składniki
Cebule koimy w piórka. Papryki w paski. Smażymy na maśle razem, zalewamy bulionem, blendujemy. Dodajemy pokrojone marchewkami i ziemniaki, gotujemy kwadrans. Następnie dodajemy sok pomidorowy, pokrojoną w kostkę wędlinę i gotujemy pod przykryciem przez 20 min. Całość zabielamy śmietaną, solą i pieprzem.