Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo zdrowy aksamitny krem z ciecierzycy.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 1007
Dziś do pracy.
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 285
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15415
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 331
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 117
Polecam.
Odsłon: 1007
Dziś do pracy.
Odsłon: 138
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 285
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15415
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 331
Składniki
Ciecierzycę i resztę składników ugotować na wywarze 1 litra ok 30 minut doprawić pieprzem, jeśli trzeba solą. Zmiksować .
Rozlać do miseczek. Posypać czarnuszką i rzeżuchą. Podawać z bagietką