Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa z warzywami z własnego ogródka.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 212
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 75
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 21
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 18
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 212
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 75
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 21
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 18
Składniki
Na patelni rozgrzej masło klarowane dodaj pokrojoną cebulę i czosnek, chwilę podsmaż i dodaj mięso mielone, posyp solą, pieprzem i przyprawą do mięsa mielonego i podsmaż około 5 minut.
Dodaj pokrojoną marchewkę, fasolkę, ziemniaki, cukinię, smaż kolejne kilka minut i całość przełóż do garnka. Zalej wodą lub bulionem.Dodaj pokrojoną pietruszkę, selera, pora oraz lubczyk, dodaj przecier i koncentrat pomidorowy, dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawami i gotuj na małym ogniu około 15 minut.
Przed południem posyp natką pietruszki.