Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa z warzywami z własnego ogródka.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326501
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12096
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16902
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5531
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326501
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12096
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16902
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5531
Składniki
Na patelni rozgrzej masło klarowane dodaj pokrojoną cebulę i czosnek, chwilę podsmaż i dodaj mięso mielone, posyp solą, pieprzem i przyprawą do mięsa mielonego i podsmaż około 5 minut.
Dodaj pokrojoną marchewkę, fasolkę, ziemniaki, cukinię, smaż kolejne kilka minut i całość przełóż do garnka. Zalej wodą lub bulionem.Dodaj pokrojoną pietruszkę, selera, pora oraz lubczyk, dodaj przecier i koncentrat pomidorowy, dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawami i gotuj na małym ogniu około 15 minut.
Przed południem posyp natką pietruszki.