Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Bardzo lekka i pożywna.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4432
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1397
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 370
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2340
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4432
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1397
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 370
Składniki
Pory umyłem i usunąłem nadpsute liście. Pokroiłem w talarki. Wrzuciłem do bulionu razem z zacierkami babuni ,gotowałem 10 min. Marchew obrałem ,opłukałem i skrobaczką do jarzyn pokroiłem na wstążki. Dodałem do bulionu i gotowałem dalej (5 min.) .Wlałem sos rybny ,wrzuciłem kawałek papryczki chilli ,wsypałem sól i pieprz .Filety rybne opłukałem ,pokroiłem na kawałki (3 cm) ,zmniejszyłem płomień ,gotowałem 10 min. Pod koniec gotowania wlałem sok z cytryny ,doprawiłem do smaku białym pieprzem.