Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i aromatyczna zupa z dyni z chrupiącymi grzankami .
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 165
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 846
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 654
Dorsz, jest to bardzo smaczna ryba i do tego bardzo zdrowa. Dzisiejsza propoz...
Odsłon: 165
Roladki z tortilli z szynką i serem żółtym zapiekane w piekarniku to ekspreso...
Odsłon: 846
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 654
Składniki
Dynie obierz, usuń pestki i pokrój w kostkę. Warzywa i ziemniaki obierz i pokrój w kostkę, natki warzyw posiekaj. Cebule i pora pokrój w paski.
W garnku rozgrzej masło klarowane, dodaj cebule i pora chwile podsmaż, dodaj dynie, warzywa, ziemniaki i chwile podsmaż, zalej wodą i gotuj do miękkości warzyw.
Miękkie warzywa zblenduj blenderem dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawami, wymieszaj i zagotuj.
Zupę podaj z chrupiącymi grzankami.