Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i aromatyczna zupa z dyni z chrupiącymi grzankami .
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19626
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 146
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1851
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14563
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19626
Składniki
Dynie obierz, usuń pestki i pokrój w kostkę. Warzywa i ziemniaki obierz i pokrój w kostkę, natki warzyw posiekaj. Cebule i pora pokrój w paski.
W garnku rozgrzej masło klarowane, dodaj cebule i pora chwile podsmaż, dodaj dynie, warzywa, ziemniaki i chwile podsmaż, zalej wodą i gotuj do miękkości warzyw.
Miękkie warzywa zblenduj blenderem dopraw do smaku solą, pieprzem i przyprawami, wymieszaj i zagotuj.
Zupę podaj z chrupiącymi grzankami.