Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwie leśne smaki.
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 325
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 489
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 709
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 325
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 489
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 709
Składniki
Mięso kroimy na większe kawałki, podsmażamy na niewielkiej ilości rozgrzanego tłuszczu. Następnie dodajemy pokrojone w kostkę warzywa, smażymy jeszcze 5 min, cały czas mieszając. Całość zalewamy gorącym bulionem i gotujemy do miękkości mięsa i warzyw. Dolewamy przecier pomidorowy i wrzucamy pokrojone w kostkę borowiki. Gotujemy 15-20 min, doprawiamy solą, pieprzem, podajemy z posiekaną natką pietruszki.