Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Garnek pożywnej zupy w 30 minut
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 76
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 76
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 40
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 60
Składniki
Fasolę i kukurydzę odcedzamy z zalewy i wrzucamy do garnka z liśćmi laurowymi i zielem angielskim. Wlewamy wodę i zagotowujemy.
Cebulę i paprykę kroimy w kostkę. Podsmażamy warzywa wraz z mięsem mielonym na odrobinie oliwy. Doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem suszonym.
Podsmażoną zawartość patelni i butelkę passaty pomidorowej dodajemy do garnka z gotująca się fasolą. Doprawiamy do smaku solą , pieprzem i cukrem/erytrytolem. Całość gotujemy 15 minut na średnim ogniu. Smacznego