Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Garnek pożywnej zupy w 30 minut
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8552
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7044
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4805
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327539
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8552
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7044
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4805
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327539
Składniki
Fasolę i kukurydzę odcedzamy z zalewy i wrzucamy do garnka z liśćmi laurowymi i zielem angielskim. Wlewamy wodę i zagotowujemy.
Cebulę i paprykę kroimy w kostkę. Podsmażamy warzywa wraz z mięsem mielonym na odrobinie oliwy. Doprawiamy solą, pieprzem i czosnkiem suszonym.
Podsmażoną zawartość patelni i butelkę passaty pomidorowej dodajemy do garnka z gotująca się fasolą. Doprawiamy do smaku solą , pieprzem i cukrem/erytrytolem. Całość gotujemy 15 minut na średnim ogniu. Smacznego