Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i pożywna zupa pomidorowa z mięsem mielony, ryżem, fasolą i kukurydzą. Posypana parmezanem i bazylią. Mariaż Meksyku z Włochami na jednym talerzu.
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 250
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 54
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3738
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 552
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 250
Sałatka letnia z pomidorów i cytrusów z malinami i morelami.
Odsłon: 54
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 3738
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 552
Składniki
Cebulę pokroić w kawałki, czosnek posiekać, w dużym garnku rozgrzać olej, dodać cebulę, podsmażyć 2-3 minuty, dodać czosnek i mięso, oba rodzaje papryki, smażyć mieszając ok 5-7 minut, aż mięso wytrąci wodę, i podsmaży się z każdej strony.
Do garnka dodać ryż, zmieszać, posolić całość i zalać rosołkiem. Gotować 15 minut. Dodać passatę, odsączoną fasole i kukurydzę, gotować kolejne 10 minut.
Doprawić solą i pieprzem, podawać zupę posypaną bazylią i parmezanem.