Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna zupa bardzo delikatna w smaku.
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85195
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2501
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9965
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3936
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7080
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85195
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2501
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9965
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3936
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7080
Składniki
Marchew, pietruszkę, pora obieramy i kroimy (struktura zależna od upodobań kulinarnych). Ziemniaki kroimy w większą kostkę. Warzywa podsmażamy na maśle, zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy przez 10 min. Do zupy dodajemy mrożoną fasolkę szparagową oraz przepłukaną kaszę. Gotujemy kolejne 10 min, od czasu do czasu mieszając. Kalafior dzielimy na różyczki, dodajemy po upływie czasu ( 10 min ) dodania fasolki i kaszy. Całość doprawiamy solą i pieprzem.