Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna zupa bardzo delikatna w smaku.
Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
Odsłon: 45
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 329
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 132
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 93
Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
Odsłon: 45
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 329
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 132
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 93
Składniki
Marchew, pietruszkę, pora obieramy i kroimy (struktura zależna od upodobań kulinarnych). Ziemniaki kroimy w większą kostkę. Warzywa podsmażamy na maśle, zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy przez 10 min. Do zupy dodajemy mrożoną fasolkę szparagową oraz przepłukaną kaszę. Gotujemy kolejne 10 min, od czasu do czasu mieszając. Kalafior dzielimy na różyczki, dodajemy po upływie czasu ( 10 min ) dodania fasolki i kaszy. Całość doprawiamy solą i pieprzem.