Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna zupa bardzo delikatna w smaku.
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9218
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2508
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1181
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 220
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9218
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2508
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1181
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 220
Składniki
Marchew, pietruszkę, pora obieramy i kroimy (struktura zależna od upodobań kulinarnych). Ziemniaki kroimy w większą kostkę. Warzywa podsmażamy na maśle, zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy przez 10 min. Do zupy dodajemy mrożoną fasolkę szparagową oraz przepłukaną kaszę. Gotujemy kolejne 10 min, od czasu do czasu mieszając. Kalafior dzielimy na różyczki, dodajemy po upływie czasu ( 10 min ) dodania fasolki i kaszy. Całość doprawiamy solą i pieprzem.