Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkostrawna zupa na obiad.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2244
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10366
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2015
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2244
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10366
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2015
Składniki
Sposób przygotowania Wykonanie: Włoszczyznę opłukać, zalać zimną wodą, ugotować z dodatkiem soli i przecedzić (warzywa użyć do sałatki) Kalarepki obrać, pokroić poddusić na maśle, zalać wywarem i gotować a pod koniec gotowanie wrzucić pokrojone ziemniaki i ugotować do miękkości, następnie zupę zmiksować. Śmietankę rozprowadzić w odrobinie gorącej zupy, połączyć z resztą, posypać zieleniną i doprawić w razie potrzeb