Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 800
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7700
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 108
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 115
Szybki przepis na zdrową sałatkę, idealna gdy mają wpaść goście.
Odsłon: 800
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7700
Danie obiadowe idealne do zabrania do pracy na lunch.
Odsłon: 108
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 115
Składniki
Gotowałam mięso drobiowe na galaretę, odjęłam potrzebną ilość bulionu na zupę. Ziemniaki pokroiłam w grubszą kostkę, warzywa w kosteczkę. Dałam do gotującego się wywaru. Zupa będzie się gotowała od zagotowania 20 minut. Obrałam kalarepę i posiekałam ją na zapałkę na mandolinie. Dodałam po pięciu minutach. Gdy warzywa były miękkie zupę doprawiłam solą i pieprzem o zabieliłam mlekiem kokosowym i posypałam koperkiem. Jeśli zupa ma być bardziej syta to można dodać dwie łyżki kaszy wiejskiej od razu z ziemniakami.
Smacznego :)