Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4555
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1173
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 924
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4555
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1173
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
Szalotki posiekałem ,marchewki pokroiłem w plasterki. Szalotki zeszkliłem na oleju ,dodałem marchew i poszatkowaną kapustę ,chwilę podsmażyłem i zalałem bulionem. Gotowałem ok. 20 min. Po 15 min dodałem kawałki osączonej z zalewy dyni. Pestki uprażyłem na suchej patelni. Zupę podałem ze śmietaną ,pestkami dyni ,lekko skropiłem olejem z pestek dyni.