Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15596
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4684
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 362
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2867
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15596
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4684
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 362
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2867
Składniki
Szalotki posiekałem ,marchewki pokroiłem w plasterki. Szalotki zeszkliłem na oleju ,dodałem marchew i poszatkowaną kapustę ,chwilę podsmażyłem i zalałem bulionem. Gotowałem ok. 20 min. Po 15 min dodałem kawałki osączonej z zalewy dyni. Pestki uprażyłem na suchej patelni. Zupę podałem ze śmietaną ,pestkami dyni ,lekko skropiłem olejem z pestek dyni.