Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokrótce…mega pyszna ;)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13677
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7905
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13677
Składniki
Mięso oddzielamy od kości. Przekładamy do garnka, dodajemy pokrojone jarzyny, pokrojone ziemniaki i gotujemy do momentu kiedy będą al dente. Następnie dodajemy koncentrat pomidorowy, posiekaną kapustę, gotujemy do jej miękkości na małym ogniu. Do smaku doprawiamy cukrem, solą oraz pieprzem.