Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na zimowe wieczory ..
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 55
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 41
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 55
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 74
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Żeberka wrzucamy do garnka, zalewany wodą, marchew i pietruszkę obieramy,kroimy dodajemy do garnka. Dorzucamy cebulę i por,ziele anielskie i liść laurowy Gotujemy około 1 godz.
Szatkujemy kapustę, obieramy ziemniaki i kroimy je w kostkę,dodajemy do zupy razem z kapustą, gotujemy do miękkości.
Kiełbasę kroimy w kostkę i obsmażamy powoli na patelni. Całą zawartość patelni przekładamy do zupy. Dodajemy majeranek, sól i pieprz Chwilę gotujemy
Dodajemy koncentrat pomidorowy i śmietanę Chwilę gotujemy i można podawać
Smacznego :)