Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na zimowe wieczory ..
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 88
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31247
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 403
Składniki
Żeberka wrzucamy do garnka, zalewany wodą, marchew i pietruszkę obieramy,kroimy dodajemy do garnka. Dorzucamy cebulę i por,ziele anielskie i liść laurowy Gotujemy około 1 godz.
Szatkujemy kapustę, obieramy ziemniaki i kroimy je w kostkę,dodajemy do zupy razem z kapustą, gotujemy do miękkości.
Kiełbasę kroimy w kostkę i obsmażamy powoli na patelni. Całą zawartość patelni przekładamy do zupy. Dodajemy majeranek, sól i pieprz Chwilę gotujemy
Dodajemy koncentrat pomidorowy i śmietanę Chwilę gotujemy i można podawać
Smacznego :)