Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na zimowe wieczory ..
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2641
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2641
Składniki
Żeberka wrzucamy do garnka, zalewany wodą, marchew i pietruszkę obieramy,kroimy dodajemy do garnka. Dorzucamy cebulę i por,ziele anielskie i liść laurowy Gotujemy około 1 godz.
Szatkujemy kapustę, obieramy ziemniaki i kroimy je w kostkę,dodajemy do zupy razem z kapustą, gotujemy do miękkości.
Kiełbasę kroimy w kostkę i obsmażamy powoli na patelni. Całą zawartość patelni przekładamy do zupy. Dodajemy majeranek, sól i pieprz Chwilę gotujemy
Dodajemy koncentrat pomidorowy i śmietanę Chwilę gotujemy i można podawać
Smacznego :)