Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca zupa na zimowe wieczory ..
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2949
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 895
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2428
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6775
Taki słodki drobiazg do kawy. Polecam. Zrobienie takich ciasteczek, to dosłow...
Odsłon: 2949
Takie ogórki konserwowe bardzo dobrze smakują. Polecam.
Odsłon: 895
Pyszny, delikatny deser. Pianka rozpływa się w ustach. Mus dyniowy dodaje wyr...
Odsłon: 2428
Półka w spiżarni zawsze ugina się pod ciężarem takich słoiczków. Jest kilka p...
Odsłon: 6775
Składniki
Żeberka wrzucamy do garnka, zalewany wodą, marchew i pietruszkę obieramy,kroimy dodajemy do garnka. Dorzucamy cebulę i por,ziele anielskie i liść laurowy Gotujemy około 1 godz.
Szatkujemy kapustę, obieramy ziemniaki i kroimy je w kostkę,dodajemy do zupy razem z kapustą, gotujemy do miękkości.
Kiełbasę kroimy w kostkę i obsmażamy powoli na patelni. Całą zawartość patelni przekładamy do zupy. Dodajemy majeranek, sól i pieprz Chwilę gotujemy
Dodajemy koncentrat pomidorowy i śmietanę Chwilę gotujemy i można podawać
Smacznego :)