Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa brukselkowa w całkiem nowej odsłonie. Ta wersja zupy brukselkowej zasmakuje wszystkim wielbicielom kiszonek.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 573
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18455
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 78
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 59
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 573
Ten prosty przepis na krem malinowy jest wyjątkowy, krem wychodzi bardzo smac...
Odsłon: 18455
Prosty do przygotowania, soczysty i pełen smaku pieczony boczek, który idealn...
Odsłon: 78
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 59
Składniki
Na maśle podsmażamy pokrojone warzywa:marchewkę, cebulę, ziemniaki, selera. Zalewamy zimną wodą, lekko solimy, dodajemy liść, ziela angielskie i chili w płatkach. Gotujemy około 15 minut. Dodajemy brukselki i gotujemy warzywa, aż ziemniaki i marchewka będą miękkie. Gdy warzywa są już ugotowane dolewamy sok spod kiszonej brukselki do smaku, ja wlałam szklankę. Doprowadzamy do zagotowania. Dolewamy śmietankę. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Posypujemy obficie świeżą zieleniną.