Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapuśniak kto nie lubi ? chyba nie ma takich osób a już ugotowany na skórach wieprzowych to smak z czasów dzieciństwa no i na każdą kieszeń
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31248
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14277
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1371
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31248
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14277
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1371
Składniki
Wlać do garnka 2 litry wody dodać skóry, ziela angielskie, liść laurowy oraz przyprawę uniwersalną gotować do pół miękkości skór, po tym czasie dodać ziemniaki i gotować do ich miękkości. Po tym czasie dodać kapustę kiszoną z cebulą i gotować na wolnym ogniu do jej miękkości
Jak kapusta jest miękka wsypać pieprz oraz majeranek, zamieszać i zagotować przez 5 - 10 minut