Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapuśniak kto nie lubi ? chyba nie ma takich osób a już ugotowany na skórach wieprzowych to smak z czasów dzieciństwa no i na każdą kieszeń
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 384
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2532
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1786
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 5935
Jest to pyszne ciasto na biszkopcie, z kremem z mlekiem w proszku i ryżem pre...
Odsłon: 384
Kurczak w sosie pomarańczowym to danie nawiązujące do kuchni orientalnej. Jes...
Odsłon: 2532
Bezowy deser cytrynowy wymaga nieco pracy i czasu poświęconego na pieczenie c...
Odsłon: 1786
Zapiekane ziemniaki z duszoną cebulą mogą być świetną alternatywą dla podobne...
Odsłon: 5935
Składniki
Wlać do garnka 2 litry wody dodać skóry, ziela angielskie, liść laurowy oraz przyprawę uniwersalną gotować do pół miękkości skór, po tym czasie dodać ziemniaki i gotować do ich miękkości. Po tym czasie dodać kapustę kiszoną z cebulą i gotować na wolnym ogniu do jej miękkości
Jak kapusta jest miękka wsypać pieprz oraz majeranek, zamieszać i zagotować przez 5 - 10 minut