Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapuśniak kto nie lubi ? chyba nie ma takich osób a już ugotowany na skórach wieprzowych to smak z czasów dzieciństwa no i na każdą kieszeń
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 935
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27012
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 935
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27012
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Wlać do garnka 2 litry wody dodać skóry, ziela angielskie, liść laurowy oraz przyprawę uniwersalną gotować do pół miękkości skór, po tym czasie dodać ziemniaki i gotować do ich miękkości. Po tym czasie dodać kapustę kiszoną z cebulą i gotować na wolnym ogniu do jej miękkości
Jak kapusta jest miękka wsypać pieprz oraz majeranek, zamieszać i zagotować przez 5 - 10 minut