Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna zupa pachnąca lasem z grzybami kurkami, niesamowity smak, spróbuj, przekonaj się Sam/a.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 91
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15380
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 290
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 103
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 91
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15380
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 290
Składniki
1. Ziemniaki, marchew, selera, pietruszkę obieram, myję, kroję w kostkę. Warzywa przekładam do garnka, dodaję por, zalewam bulionem, dolewam wody około jednej szklanki, wsypuję Vegetę i gotuje 20 minut.
2. Grzyby dokładnie oczyszczam, obgotowuje w osolonej wodzie i łączę z warzywami, wsypuję koperek, gotuję 10 minut. 3. Mąkę rozrabiam razem ze śmietaną i hartując zagęszczam zupę, chwilkę gotuję do momentu zagotowania.
4. Zupa gotowa. 5. Smacznego.