Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna zupa pachnąca lasem z grzybami kurkami, niesamowity smak, spróbuj, przekonaj się Sam/a.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6024
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3399
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17798
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 100
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3211
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6024
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3399
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17798
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 100
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3211
Składniki
1. Ziemniaki, marchew, selera, pietruszkę obieram, myję, kroję w kostkę. Warzywa przekładam do garnka, dodaję por, zalewam bulionem, dolewam wody około jednej szklanki, wsypuję Vegetę i gotuje 20 minut.
2. Grzyby dokładnie oczyszczam, obgotowuje w osolonej wodzie i łączę z warzywami, wsypuję koperek, gotuję 10 minut. 3. Mąkę rozrabiam razem ze śmietaną i hartując zagęszczam zupę, chwilkę gotuję do momentu zagotowania.
4. Zupa gotowa. 5. Smacznego.