Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najczesciej dodajemy rzodkiewki do salatek albo twarozków, a mozemy wykorzystac ich liscie równiez do salat, pesto, sosów i zup. Kremowa zupa rzodkiewkowa przyrzadzona z rzodkiewek i ich lisci jest prostym, szybkim i bardzo smacznym daniem.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 160
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 355
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1567
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2930
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26224
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 160
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 355
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1567
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 2930
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 26224
Składniki
Rzodkiewki myjemy, suszymy i kroimy liscie niezbyt drobno, a rzodkiewki w cienkie plasterki. Szalotki i czosnek obieramy, drobno siekamy i smazymy 2-3 minuty na malym ogniu.. Dodajemy liscie i rzodkiewki ( kilka kawalków zostawiamy do dekoracji ) i dusimy 1-2 minuty a nastepnie dolewamy rosól i gotujemy dalsze 3-4 minuty.
Na koniec wszystko miksujemy i dodajemy smietane, doprawiamy sola i pieprzem.