Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z moich pierwszych w tym roku ogórków małosolnych.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 884
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2842
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 946
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14612
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 884
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2842
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 946
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1693
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14612
Składniki
Marchewki ,pietruszki i seler obrałem i starłem na tarce o grubych oczkach. Cebule obrałem i posiekałem ,ziemniaki obrałem i pokroiłem na większe kawałki. Wszystko wrzuciłem do wrzącego bulionu warzywnego. Ogórki starłem na tarce o grubych oczkach ,podsmażyłem na maśle i dodałem do zupy. Gotowałem 30 min ,po czym zabieliłem śmietaną. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypałem posiekanym koperkiem.