Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z moich pierwszych w tym roku ogórków małosolnych.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1185
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4840
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1492
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1185
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4840
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1492
Składniki
Marchewki ,pietruszki i seler obrałem i starłem na tarce o grubych oczkach. Cebule obrałem i posiekałem ,ziemniaki obrałem i pokroiłem na większe kawałki. Wszystko wrzuciłem do wrzącego bulionu warzywnego. Ogórki starłem na tarce o grubych oczkach ,podsmażyłem na maśle i dodałem do zupy. Gotowałem 30 min ,po czym zabieliłem śmietaną. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem posypałem posiekanym koperkiem.