Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 467
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 162
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 355
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 160
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 108
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 467
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 162
Na dzisiejszą zapiekankę miałam trochę grzybów, ziemniaków, kalafiora i kiełb...
Odsłon: 355
filet z kurczaka z słodko pikantnym sosie - szybkie, proste i bardzo aromatyc...
Odsłon: 160
Przepyszny sernik na wzór tych idealnych z kawiarni. Goście będą pytać, gdzie...
Odsłon: 108
Składniki
Pory pokroić w talarki , podsmażyć na rozgrzanym oleju z masłem.
Zalać gorącym bulionem warzywnym , wrzucić liść laurowy i ziele angielskie , dodać pieprz i sól do smaku. Gotować 30 min. Mięso wyrobić z jajkiem , bułką tartą , połową posiekanej natki , solą i pieprzem.
Uformować małe kulki . W połowie gotowania wrzucić je do zupy , zamieszać całość i gotować dalej. Ugotowaną zupę doprawić solą i pieprzem do smaku. Przed podaniem posypać resztą siekanej natki pietruszki.