Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie zbieram grzyby leśne, podsmażam je i mrożę na zimę. A to moja wariacja na temat zupy grzybowej zimą.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 357
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 417
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 736
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 357
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 417
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 736
Składniki
Cebulę i czosnek podsmażamy na maśle, dodajemy pokrojone pieczarki i rumienimy je na złoty kolor, dodajemy potartą na grubych oczkach włoszczyznę, rozmaryn, tymianek, ziele angielskie i listek laurowy, dolewamy wody i gotujemy ok. 10 minut.
Następnie dodajemy smażone grzyby leśne i ziemniaki w kostkę, gotujemy do miękkości ziemniaka, na koniec dodajemy śmietanę z mąką, zagotowujemy, doprawiamy do smaku i wcinamy.