Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6435
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114831
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6435
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114831
Składniki
Z włoszczyzny ,ziela angielskiego ,liści laurowych ,papryczki ,podsmażonych łupinek cebuli ,soli i pieprzu przygotować bulion warzywny. Warzywa i łupinki wyciągnąć ,marchew pokroić w talarki. Do bulionu wrzucić pokrojone w kostkę ziemniaki ,pokrojony w słupki seler ,zacierki i gotować jeszcze 30 min. Pod koniec gotowania wrzucić do zupy marchew oraz posiekaną natkę pietruszki. Doprawić solą ,pieprzem i odrobiną vegety.