Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest łatwa w przyrządzeniu, smaczna, pożywna.
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1671
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 753
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 719
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1671
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 753
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 719
Składniki
Wszystkie warzywa włącznie z cebulą kroimy w kostkę i wrzucamy do średniej wielkości garnka z zimną wodą, dodajemy soczewicę i gotujemy. Czosnek kroimy w grube plastry i też dodajemy do zupy, koncentrat rozrzedzamy w odrobinie wody i wlewamy na sam koniec gotowania, dodajemy przyprawy, czubricę w trakcie gotowania.
W międzyczasie olej mieszamy z papryką w proszku , dzięki temu na zupie powstaną czerwone oczka tłuszczu, a papryka nie opadnie na dno zupy. Wlewamy to w trakcie gotowania. Gotujemy wszystko aż warzywa nie zmiękną. Smacznego :)