Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest łatwa w przyrządzeniu, smaczna, pożywna.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2128
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38640
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1350
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2128
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38640
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1350
Składniki
Wszystkie warzywa włącznie z cebulą kroimy w kostkę i wrzucamy do średniej wielkości garnka z zimną wodą, dodajemy soczewicę i gotujemy. Czosnek kroimy w grube plastry i też dodajemy do zupy, koncentrat rozrzedzamy w odrobinie wody i wlewamy na sam koniec gotowania, dodajemy przyprawy, czubricę w trakcie gotowania.
W międzyczasie olej mieszamy z papryką w proszku , dzięki temu na zupie powstaną czerwone oczka tłuszczu, a papryka nie opadnie na dno zupy. Wlewamy to w trakcie gotowania. Gotujemy wszystko aż warzywa nie zmiękną. Smacznego :)