Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
tym razem zrobiłam z gęsimi żołądkami ale można zrobić z kurzymi :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11247
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11790
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1609
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11247
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1204
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11790
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1609
Składniki
Żołądki umyć i pokroić w paseczki, jarzynę zetrzeć na tarce o grubych oczkach lub pokroić w kostkę, przełożyć do szybkowaru zalać wodą, zamknąć, doprowadzić do wrzenia i gotować 15 minut. Po tym czasie zmniejszyć ciśnienie w szybkowarze i otworzyć, dodać pozostałe składniki, doprawić do smaku, zamknąć szybkowar i gotować ok 5-10 min. Smacznego