Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dopóki sezon trwa warto skusić się na taką zupę.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2387
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4513
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1556
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 468
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2387
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4513
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1556
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 468
Składniki
Warzywa obieramy ,myjemy i kroimy w kostkę ,podsmażamy w garnku na łyżce masła. Zalewamy bulionem warzywnym ,dodajemy lubczyk i gotujemy do miękkości jarzyn. Grzyby płuczemy ,osączamy i kroimy na kawałki ,dodajemy do zupy i gotujemy jeszcze 15 min na średnim ogniu. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.