Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dopóki sezon trwa warto skusić się na taką zupę.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 685
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 93
Składniki
Warzywa obieramy ,myjemy i kroimy w kostkę ,podsmażamy w garnku na łyżce masła. Zalewamy bulionem warzywnym ,dodajemy lubczyk i gotujemy do miękkości jarzyn. Grzyby płuczemy ,osączamy i kroimy na kawałki ,dodajemy do zupy i gotujemy jeszcze 15 min na średnim ogniu. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Przed podaniem posypujemy posiekaną natką pietruszki.